Címlap

Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó (2021)

5 csatolmány

(Frissítve 02.05-én. Figyelem, várható a gyakori frissítés! Ilyen esetekben a mellékletek – a csatolt fájlok – egy részében is változás várható – főként az időpontok és helyszínek jegyzékében. Most az időpontoknál van egy új. Szubjektív szerkesztői jegyzet: örülünk annak, hogy szervező partnereinktől egyre több tervezett rendezvényről kapunk információt.)
Az országos találkozó és fesztivál kiírása, szabályzata, a regisztrációs lap, valamint az első forduló szervezőinek, helyszíneinek, időpontjainak jegyzéke letölthető.
A regisztráció online kérdőív segítségével is megoldható ide kattintva, vagy a címet bemásolva a böngészőbe (https://forms.gle/JBsHnxJarfbzEvTq7)

Az e-mailben visszaküldhető regisztrációs lap letölthető.
(A bizonytalanság sokunk helyzetének jellemzője egy ideje. Ezért a szervezők, helyszínek konkrétsága mellett elsősorban az időpontoknál sokszor olvasható az, hogy szervezés alatt.)
Természetesen mindenki abban bízik, hogy offline találkozók jönnek létre.
De ha nem sikerül valamiért, akkor örömmel fogadjuk előadások, előadásrészletek felvételeit is.
Sőt, harmadik lehetőségként: szakmai segítséget adunk online találkozók megszervezéséhez is.
Minden beérkező felvétel, legyen az teljes előadás vagy előadásrészlet, értő, segítő szakmai visszajelzést kap.
Nagy változás, hogy az eddigi három lépcsős felmenő rendszer helyett kettőre tervezünk. Az első forduló időpontjait a megszokottnál valamivel későbbre, áprilisra és május első felére tesszük. A második lépcső az országos fesztivál, amelyre ebben az évben a tervek szerint Pécsett kerül sor 2021. június 3-4-5-én.
Nagyon új az is, hogy mentorálási programot indítunk gyermekszínjátszó csoportvezető-rendezők számára és tréningek sorozatát hirdetjük meg hamarosan.
Aki tavaly regisztrált, attól is kérjük az adatlap ismételt beküldését, de aki 2020-ban befizette a regisztrációs díjat, annak ebben az évben már nem kell. Nagy változás az is, hogy egy csoport több előadással is indulhat. Nevezhető az az előadás is, amelyik a  2019-20-as tanévben született.
Minden más kérdésre bőséges információval szolgálnak a csatolt dokumentumok.  

Támogatók:
Nemzeti Kulturális Alap Közművelődés Kollégiuma
Emberi Erőforrások Minisztériuma
Nemzeti Tehetség Program

 

 

 

SzerkesztőWeöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó (2021)