Címlap

DRÁMA VAN, PADAVAN ÷ fiatal drámapedagógusoknak

0 csatolmány

Kedves Fiatal Drámapedagógus Társunk!
Magyar Drámapedagógiai Társaság idén is szeretné folytatni az együttműködést a drámapedagógia területén tevékenykedő fiatal (vagy drámás szempontból fiatal) felnőttekkel, egyetemistákkal. Célunk, hogy együttműködésre hívjuk azokat, akik kedvet éreznek részt vállalni egy országos civil szervezet munkájában, szeretnék kipróbálni magukat a drámapedagógia különböző területein, tapasztalatot kívánnak szerezni a társaság rendezvényein. 2023-ban már többen csatlakoztak kezdeményezésünkhöz, szeretnénk még bővíteni ezt a kört.
A Star Warsból kölcsönzött kifejezés (tanítvány) épp azt fejezi ki, hogy hosszútávú együttműködést képzelünk el azokkal, akik szívesen csatlakoznának a Társasághoz. Az együttműködés önkéntes, nincs anyagi vonzata. Szükség esetén igazolást tudunk kiállítani a programban való részvételről.

Az alábbi jelentkezési lap segítségével arra kérünk, hogy adj visszajelzést, Te hogyan tudnád elképzelni az együttműködést, mely területek érdekelnek, továbbá mit vársz a szervezetünktől, mi lenne számodra hasznos.
A jelentkezés határideje: március 14.
Még a határidő előtt,
március 8-án tartunk egy workshopot
: Padavanok és a WSO
Ennek keretében elkészítjük a Sok gyerekkel is játszható játékok gyűjteményét. Ezzel már az idei Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó és Fesztiválra is készülünk. Erre a programra kifejezetten a padavanokat várjuk.
Kezdés: 18.30.
Helyszín: a Budapest VIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Gimnázium.
A részvétel ingyenes.
Jelentkezni és a workshopra regisztrálni az alábbi űrlapon lehet:
https://forms.gle/QdzDYjo9aqpGizfR7
Természetesen az is jelentkezhet padavannak, aki nem tud jönni a workshopra!

SzerkesztőDRÁMA VAN, PADAVAN ÷ fiatal drámapedagógusoknak
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.