Címlap

Negyven éves a Fókusz Színpad

0 csatolmány

A születésnapi ünnepi meghívót idézzük:

Szinte hihetetlen, hogy 40 év telt el azóta, hogy a Fókusz Színpad (akkor irodalmi színpad) bemutatta első előadását. S a munka azóta is folyik. Kicsik és nagyok, diákok, felnőttek, szülők, barátok adták át egymásnak a stafétabotot, mindazok, akik valamilyen ok folytán, valahogy belekóstoltak az együttjátszás örömébe. S ez mindmáig tart.
 
KEDVES MINDANNYIAN!
A SZÜLETÉSNAPOT EGYÜTT ILLIK ÜNNEPELNI, EZÉRT SZERETETTEL ELVÁRUNK MINDEN KEDVES TAGOT, SEGÍTŐT, BARÁTOT, ÉRDEKLŐDŐT a 2010. december 11-i Fókusz-találkozóra, amely a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központban lesz, este 18.00 órai kezdettel.

 
A műsorban fellépnek a Vajdaságból érkező barátaink: a noszai Hinga Művelődési Egyesület Gyermek- és Ijúsági Színjátszó Csoportjai. Előadásukban Z. Németh István: Hócompóc bohócai c.színpadi játékot láthatjuk, az Éjjeli Pávaszem Ifjúsági Színjátszó Csoport pedig a Dr. Bubó címűmusicalt adja elő.
A Fókusz Gyermekszínpad idei sikeres darabját mutatja be, Petőfi Sándor: János vitéz c. verses meséjét, Jarábik Gabriella rendezésében: A mi János vitézünk címmel. Lesz köszöntő, meglepetés és ajándék mindenkinek!
Szeretettel várunk minden régi és jelenlegi Fókusz-tagot, segítőinket, támogatóinkat és színházszerető barátot!
Jarábik Gabriella
 

SzerkesztőNegyven éves a Fókusz Színpad
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.