Címlap

Beszámoló és kérés

1 csatolmány
A Magyar Drámapedagógiai Társaság elnöksége szeretné megköszönni a 2011-ben Önök által – az adójuk 1%-ból – nyújtott támogatást, amellyel hozzájárultak egyesületünk elért eredményeihez! Egyben kérjük a további támogatást.
Felajánlásukat az alapszabályban megfogalmazott céljaink megvalósításához használtuk fel, amely alapján egyesületünk nevelési és oktatási, képességfejlesztő, ismeretterjesztő, valamint kulturális tevékenységet folytat, amit az alábbi területeken valósít meg: országos szervezetként gondozza a drámapedagógia, a gyermekszínjátszás és a színházi nevelés ügyét. Feladata, hogy segítse a drámapedagógia és a színházi nevelés elterjedését, meghonosítását és alkalmazását az oktatási és nevelési gyakorlatban, irányítsa, támogassa és segítse az amatőr gyermekszínjátszást iskolai és iskolán kívüli területeken, ellássa ezeknek a területeknek szakmai érdekvédelmét és nemzetközi képviseletét is.

A Társaság fenti célok érdekében végzett előző évi tevékenységének felsorolását a mellékletben megtekintheti.
Hamarosan elérkezik az ez évi adóbevallások időszaka, egyúttal a felajánlások csatolásának ideje. Kérjük Önöket, családtagjaikat, barátaikat, üzlettársaikat, hogy az állami költségvetésbe befizetett személyi jövedelemadójuk 1%-ról kiemelten közhasznú országos szervezetünk javára rendelkezzenek. Segítségükre a jövőben is számítunk!
Folytatás a TOVÁBB feliratra vagy a címre kattintva.

Adószámunk: 19009801-2-41
Bankszámlaszámunk: OTP Bank Nyrt. 11701004-20065946
 
Ledőné Dolmány Mária elnök
Tóth Zsuzsanna alelnök
Gyevi-Bíró Eszter elnökségi tag
Kaposi László elnökségi tag
Nyári Arnold elnökségi tag
Tegyi Tibor elnökségi tag
SzerkesztőBeszámoló és kérés