Címlap

Utazás az IDEA Világkonferenciára, Párizsba

0 csatolmány
Az előzetes jelentkezés határideje: február 10.
Kedves Drámapedagógusok!
Mint ismeretes, az IDEA (a „Dráma a nevelésben” nemzetközi szervezete) 2013. július 8-13. között tartja soron vövetkező világkonferenciáját. Meggyőződésünk, hogy a szakmai tapasztalatok, a nemzetközi összehasonlításban látott produkciók és a hallott előadások segíthetnek abban, hogy jobban higgyünk önnön eredményeinkben, és megerősíthetnek minden hazai drámapedagógust a munkájában. A nagy érdeklődésre való tekintettel szélesebb körben is  lehetőséget kívánunk biztosítani arra, hogy minél többen kijuthassatok az idei IDEA Világkonferenciára Párizsba.

(Folytatás a TOVÁBB feliratra vagy a címre kattintva.)

Utazás: autóbusszal (egy éjszaka a buszban oda, és egy vissza)
Időtartam: 4 éjszaka Párizsban (a szállás foglalás alatt)
Program: részvétel a konferencia programjain + városnézésre is lehetőség nyílik – igény szerint szervezetten vagy szabadon
Időpont: 2013. július (az utazás pontos időpontját a konferencia végleges programjának megjelenése után tudjuk meghirdetni, hiszen célunk, hogy a lehető legsűrűbb napokat válasszuk)
Ár: 60 000 Ft (az előzetesen kalkulált, tervezett árban, a szállás és az utazás költségei vannak) Ez az ár nyilvánvalóan változik a jelentkezők számának, és az elérhető szállások minőségének függvényében.
Egyéb költség: 85 € – a részvételi díjon felül fizetendő a helyszínen regisztrációs díj. Ez a konferencia hivatalos belépőjének fele ára, amelyet Társaságunk és az ANRAT (a francia színházi nevelési szövetség) szoros együttműködése eredményeképpen értünk el.
Utazási feltételek:
·         az utazásra elsősorban tagjaink jelentkezését várjuk
·         előzetes jelentkezési időpont: 2013. február 10.
·         jelentkezni egy néhány mondatos motivációs levéllel lehet a Társaság e-mail címén: drama@drama.hu
A Világkonferencia programját, valamennyi szükséges információt, illetve az utazással kapcsolatos fejleményeket Társaságunk honlapján folyamatosan közöljük.
További információ, bővebb felvilágosítás a magyar.dramaped.tarsasag@gmail.com címen kérhető. 
 

 

SzerkesztőUtazás az IDEA Világkonferenciára, Párizsba
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.