Címlap

KAKTUSZ SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR

0 csatolmány
 
a Marczibányi Téri Művelődési Központban
11–16 éveseknek
július 1–5-ig, naponta 9–16 óráig
Játszó- és alkotótársakat várunk, hogy felfedezzük magunk körül a világot és benne magunkat. Ki vagyok én? Milyen vagyok? Milyen a világ körülöttem és milyen lehetne? Milyennek látnak a társaim és hogyan látom én őket? Találkozási pontokat, kapcsolatokat keresünk saját életünk, a világ és a színház között. A csoport, ahol önmagunk lehetünk, a közös játék az alkotás öröme, az együttműködés a színházi munkánk alapja.

Folytatás, részletek a CÍMRE vagy a TOVÁBB feliratra kattintva.

A tábor tematikája a részt vevő korosztályt közvetlenül érintő és közösen választott kortárs vagy klasszikus irodalmi alkotásra épül.
A tábor végén az elsajátított technikák segítségével élményeinkből és a közös improvizációkból egy előadást mutatunk be, melyre meghívjuk a családtagokat.
Javasoljuk, hogy a részt vevő fiatalok kényelmes, a szabad mozgást nem akadályozó próbaruhában vegyenek részt a táborozáson.
A tábort Juszcák Zsuzsa és Sereglei András drámatanárok vezetik. Részvételi díj: 25 000 Ft, mely összeg reggelit, tízórait és meleg ebédet is tartalmaz. További információ: Juszcák Zsuzsa 70/3356285 Jelentkezés: Vankó Krisztina matitkar@marczi.hu (06 1) 2124885; 70/3356281
SzerkesztőKAKTUSZ SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.