Címlap

A kreatív test – mozgásműhely – belső kutatómunka

0 csatolmány
(A következő hirdetés közzétételére kaptunk kérést…)
Horváth Brigitta vagyok. Tánccal, mozgással, mozgásszínházzal, jógával foglalkozom 2001 óta. A munkám során azt keresem, hogyan lehet a testet megtisztítani azoktól a gátaktól (fizikai, lelki, szellemi, társadalmi), amik megakadályozzák abban, hogy organikusan, természetesen működjön, és kifejezőeszköz lehessen. A műhely során olyan gyakorlatokat ajánlok meg a résztvevőknek, amik számomra segítenek a testemhez kapcsolódásban és abban, hogy ezt a magammal való kapcsolat ápolására és alkotómunkám inspirációjaként használjam.

A műhelymunka során a bennünk zajló (alkotó)folyamatokra koncentrálunk – indirekt módon – a test intelligenciájának segítségével. A gyakorlatok során kapcsolatba lépünk saját testünkkel, dolgozunk

a tudatosságunk, érzékenységünk és figyelmünk élesítésén, és igyekszünk túllépni a hétköznapokból ismert viselkedés- és mozgásformáinkon, teret adunk a belső kreatív energiák megjelenésének és használatának. A jóga elemek és a fizikai tréning segítségével dolgozunk a testünk erősebbé és rugalmasabbá tételén, a különféle (egyéni, páros és csoportos) mozgásos gyakorlatok segítségével megnyitjuk a testünket önmagunk és a külvilág felé, a butoh szellemiségére épülő gyakorlatokkal belső tartalmak/képek megjelenését, megjelenítését támogatjuk.
Előképzettség nem, csak nyitott hozzáállás szükséges.
A műhely időpontja: 2013. november 23 – 24. 10.00 – 15.00
A műhely ára: 10.000 Ft / 2 nap; 6.000 Ft / 1 nap
Helyszín: Jurányi Közösségi és Inkubátorház: 1027 Budapest, Jurányi utca 1 – 3. 3. em. Grabó Stúdió
Jelentkezés és további információk: Horváth Brigitta – primabrigi@gmail.com, + 36 20 412 0738

 

SzerkesztőA kreatív test – mozgásműhely – belső kutatómunka
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.