Címlap

Dráma van! – köszönjük

0 csatolmány
Kedves Barátaink!
A Magyar Drámapedagógiai Társaság által koordinált, Dráma van! − Tavaszi zsongás − A dramatikus nevelés hete elnevezésű eseménysorozat 2015. március 20. és 27. között sikerrel lezajlott!
8 nap alatt 120-nál is több esemény – flashmobok, színi előadások, drámaórák, színházi nevelési foglalkozások és, a többi a teljesség igénye nélkül – zajlott le, a résztvevők számát megtippelni sem tudjuk, mindenesetre több ezer gyerekről, fiatalról, felnőttről, nyugdíjas korúról beszélünk.
Az MDPT nevében köszönjük, hogy részt vettetek a rendezvénysorozatban, hogy programjaitokkal, meglévő és újonnan vállalt eseményeitekkel színesítettétek, teljessé és izgalmassá tettétek ennek a szép tavaszi hétnek a programját.

A Társaság Facebook oldalán és honlapján igyekeztünk napra készen feltölteni azt a rengeteg anyagot – fotókat, beszámolókat –, amelyeket elküldtetek nekünk. Ez a munka még nem ért véget, hiszen a tájékoztatók, fényképek, videófelvételek folyamatosan érkeznek.
Annyit már most megígérünk, hogy az MDPT a következő évben is megszervezi a dramatikus nevelés hetét. Reméljük, jövőre is velünk tartotok, s még nagyobb nyilvánosság mellett tudjuk, hasonlóan színes programmal feltölteni ezt az időszakot!
Üdvözlettel és a jövőbeni együttműködés reményében:
a Magyar Drámapedagógiai Társaság elnöksége 

SzerkesztőDráma van! – köszönjük
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.