Címlap

Elnökségi ülés 2015. október 4-én

0 csatolmány
Egyesületünk elnöksége október 4-én 9.30-16 óra között tartja következő ülését a Marczibányi téren.
Tervezett napirendi pontok – az egyesület elnökségére váró feladatok ezen a napon:
1. Nincs ügyvivőnk, nincs működési támogatásunk – ki kell találnunk, hogyan működhet az egyesület a továbbiakban. A jelenlegi elnökség feladata letenni a további működésre vonatkozó javaslatot a novemberi közgyűlés elé.
2. A novemberi közgyűlés előkészítése – beleértve a választásokat is, vagyis személyi kérdésekkel is foglalkoznia kell az elnökségnek. (Emlékeztető: ez az elnökség egy évre vállalt feladatot/munkát.)

3. A Színház-Dráma-Nevelés programját össze kell állítani. Ha addig sikerül begyűjteni ötleteket, működőképes javaslatokat, akkor ott véglegesíteni is lehet.
4. (Egyéb ügyek: ez a rovat a következő napokban feltöltődik tartalommal. Biztos lesz benne olyan, hogy beszámoló az elnökség munkájáról, a folyó, napi ügyekről szóló egyeztetés… De az esedékes pályázatok, anyagi helyzet is ide tartozik. Szóval ezt ki fogjuk bontani majd.)
A Magyar Drámapedagógiai Társaság 2014. november 15-én megválasztott tisztségviselői: 
Az elnökség tagjai: Kaposi László (elnök), B. Péter Pál, Boldis Julianna, Csáki Szabolcs, Dolmány Mária (alelnök), Körömi Gábor, Nyári Arnold, Pap Gábor, Varju Nándor
Az ellenőrző bizottság tagjai: Hajós Zsuzsa (elnök), Hegedűs Jenő, Lannert István

 
SzerkesztőElnökségi ülés 2015. október 4-én
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.