Címlap

A hosszabbik út – március 1-én 19 órától előadás felnőtteknek

0 csatolmány
Nick Hornby Hosszú út lefelé c. regénye nyomán
"A Kerekasztal Színház és a Szputnyik Hajózási Társaság üdítően szellemes és elgondolkodtató játékra invitál.” “A hosszabbik út legnagyobb hatása, hogy aktív szereplővé avatja a nézőt. Nem előtte, nem utána, hanem a színjáték során teszi érdekelté a történet iránt.” – Jeges-Varga Ferenc
Nick Hornby Hosszú út lefelé c. regényéből koprodukcióban készült a Kerekasztal Színház és a Szputnyik Hajózási Társaság színházi nevelési előadása. Négy ember véletlenül egymásba fonódott sorsán keresztül vizsgálhatjuk az emberi kapcsolatok és a felelősség kérdéskörét, valamint ezek összefüggését a társadalmi viszonyokkal. Az előadás olyan atmoszférát teremt, amelyben fontos kérdésekről érdemben lehet beszélgetni, felesleges tabuk nélkül.A háromórás színházi nevelési előadás minden alkalma egyszeri és megismételhetetlen (csakis a résztvevők és a színész-drámatanárok közös tevékenységei során lesz egésszé).

A produkció 2013-ban a VII. Gyermek- és Ifjúsági Szemlén elnyerte az Assitej Üveghegy díját, a Szemle fődíját, valamint beválogatták az évad tizenkét legjobb előadása közé, a POSzT versenyprogramjába. Hay Anna színész különdíjban részesült!

Szereplők:
Jess – Kurta Niké m.v.
JJ – Farkas Atilla
Martin – Fábián Gábor
Maureen – Hajós Zsuzsa
Penny, Lizzie, Cindy, Mrs. Crichton – Réti Adrienn Kerekasztal ösztöndíjas
Bong, Taxis, Tom, Srác a tetőn, Eddie, Ápoló – Nyári Arnold
Alkotók:
Közreműködött: Bagaméry-Nagy Orsolya, Szivák-Tóth Viktor, Tárnoki Márk, Lipták Ildikó
Rendező: Gigor Attila
Kritika:
SzerkesztőA hosszabbik út – március 1-én 19 órától előadás felnőtteknek
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.