Címlap

Derecskei színjátszó fesztivál

0 csatolmány
(Átvett hirdetés)
KÓTSI PATKÓ JÁNOS VII. BIHAR- BIHOR MINŐSÍTŐ DIÁKSZÍNJÁTSZÓ FESZTIVÁL FELHÍVÁSA
2018. MÁRCIUS 28-30.
A Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár HETEDIK alaklommal hirdeti meg a határon átnyúló, Bihar- Bihor Minősítő Diákszínjátszó Fesztivált, amelyre várjuk minden olyan csoport nevezését, amely tagjai legalább kétharmad részben, de nem több mint két fő kivételével 14–20 év közötti középiskolások. 
A Bihar-Bihor Minősítő Diákszínjátszó Találkozóra musical-en, rockoperán kívül minden más műfajjal nevezhetnek a csoportok, tematikai megkötés nincsen. Az idei esztendőtől a szakmai zsűri javaslatára előzsűrizést vezet be az intézmény, így kérjük a jelentkezőket, hogy a lent megírt elérhetőségekre 5- 10 perces felvételt szíveskedjenek küldeni az itt bemutatott előadásukból. A felvételt 2018. február 20-ig várjuk, ennek elbírálása megtörténik 2018. február 28-ig, melynek eredményéről értesítjük a jelentkezőket.

A nevezett előadások maximum műsorideje 60 perc.
A Színjátszó fesztivál fővédnöke: Vidnyánszky Attila, Kossuth – díjas rendező, a Budapesti Nemzeti Színház igazgatója
A Találkozó időpontja: 2018. MÁRCIUS 28-30.
A fesztivál megnyitó pontos időpontja: 2018. március 29. csütörtök  9.30
Helyszín: Derecskei Városi Művelődési Központ és Könyvtár, 4130 Derecske, Köztársaság u. 107.
(Hajdú- Bihar Megye, Debrecentől 25 km-re.)
Az előadásokat felkért szakmai zsűri értékeli, valamint minősítést is kérhetnek a résztvevő csoportok, ezen kívül díjazást nyer az első három csoport. A zsűri a legjobb színészi alakításokat és a legjobb rendezőt is jutalmazza.   A résztvevő csoportoknak a szállása és a két nap teljes étkeztetése biztosított, az utazás és szállítás költségeit a csoport állja.  
Nevezési díj: 1500 Ft/fő (csoportvezetőnek (2 fő) ingyenes. Amely tartalmazza a három napi étkezés és két éjszaka szállás költségét is.
A távolabbról  érkező együtteseket, valamint az erre igényt tartó csoportokat már március 28-án  fogadni tudjuk szállás lehetőséggel és vacsorával, színpadbejárási lehetőséggel.
A jelentkezést követően és a nevezés elfogadása után, részletes programleírást küldünk!
A létszám korlátozása miatt, kérem minél hamarabb jelezze a csoport  részvételi szándékát, de legkésőbb 2018. február 20-ig!
 
JELENTKEZÉSEKET VÁRJUK:
muvkozpont.derecske@gmail.com címre, vagy Postacím: Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár, 4130 Derecske, Köztársaság u. 107., TEL:+36-54-410-060+36-20-370-4905
Kapcsolattartó és bővebb információ: Nádházi-Tálas Csilla 
SzerkesztőDerecskei színjátszó fesztivál
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.