Címlap

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ – 2019. november 16.

1 csatolmány
Frissítve 11.16-án.
Csatoltuk egyesületünk elnökségének közgyűlési beszámoló-tervezetét, amely PDF formátumban olvasható vagy letölthető.
Ezúton hívjuk meg egyesületünk tagjait a Magyar Drámapedagógiai Társaság soron következő közgyűlésére, amelyre
2019. november 16-án, szombaton 12.15 órai kezdettel kerül sor.
Amennyiben nem szavazóképes a közgyűlés, úgy 12.45-re hívjuk össze a megismételt közgyűlést.
Helyszín: Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ (II. kerület, Marczibányi tér 5/A)
Tervezett napirend: 1.) Beszámoló az egyesület 2019. évi munkájáról és gazdálkodásáról, 2.) Egy fő elnökségi tag választása, 3.) A következő időszak tervei, 4.) Egyéb ügyek

Szeretettel várjuk egyesületünk tagjait!
Melléklet:
Csáki Szabolcs kollégánk 5 év után lemondott elnökségi tagságáról.
Az elnökség jelöltje a megüresedett pozícióra Hajdú Fanny.
Rövid szakmai életrajza olvasható az alábbiakban:

Hajdú Fanny drámapedagógus és szociálisan érzékeny projekteket megálmodó nemzetközi projektmenedzser. Első drámaórája, a Bodor Ádám regénye nyomán készült Sinistra 2019 őszén jelenik meg a Drámapedagógiai Magazinban. Társadalmi kérdéseket boncolgató foglalkozásaival és drámaóráival olyan eseményeken mutatkozott be, mint a Közélet Iskolája Szabadegyeteme, a besztercebányai Artorium Festival vagy a nyolc ország ifjúsági szakembereit üdvözlő Erasmus+ képzés, az Academy for Actors of Social Change. 2018 őszétől rendszeresen tart foglalkozásokat és drámaórákat különböző alapítványok által működtetett családok átmeneti otthona intézményekben, illetve ez év őszétől a borsodi székhelyű InDaHouse Hungary csoportjainak. Ebből a folyamatból született a CSÁO Egyesület (bejegyzés alatt) ötlete, melynek alapító tagja és elnöke lesz.
A 2018-as évtől foglalkozásvezetőként vesz részt a Ziggurat Project összművészeti társulat Anxiety című darabjához készült komplex táncszínházi nevelési előadásban, mely Bethlenfalvy Ádám színházi nevelési szakember bevonásával készült. A Bakonyvári Krisztina rendezte, kritikai gondolkodás fejlesztését célzó Félni vagy… című előadás színész-drámatanára. A Horizont Alkotócsoporttal közösen készített Borderline – Perceptions of spaces című angol nyelvű vitaszínházi előadás alkotója, facilitátora. 

A közgyűlésen tagjainknak jogukban áll mások felvételét is javasolni a jelölőlistára. A közgyűlésen résztvevők szavaznak arról, hogy a javaslatokat elfogadják vagy sem. És ezt követően – természetesen – a jelenlévők hoznak döntést, vagyis ők választanak titkos szavazással.

SzerkesztőKÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ – 2019. november 16.