Címlap

Drámás képzések a Pázmányon

3 csatolmány
 1. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Tanárképző Központja DRÁMA- ÉS SZÍNHÁZISMERET-TANÁRI OSZTATLAN NAPPALI KÉPZÉST indít Budapesten
  A dráma- és színházismeret-tanári szak az osztatlan tanárképzésben tanári szakként felvehető a kétszakos képzési formában. A képzés időtartama 8 félév és egy év egyéni iskolai gyakorlat, okleveles dráma- és színházismeret-tanári diplomát ad, mellyel általános és középiskolában, valamint alapfokú művészetoktatási intézményben és a felnőttképzésben dolgozhatnak a pedagógusok.
  Lehetséges szakpárok:
  dráma- és színházismeret-tanár – magyartanár
  dráma- és színházismeret-tanár – történelemtanár
  dráma- és színházismeret-tanár – német nyelv és kultúra tanáradráma- és színházismeret-tanár – angol nyelv és kultúra tanára

  dráma- és színházismeret-tanár – média-, mozgókép és kommunikációtanár
  dráma- és színházismeret-tanár – hittanár-nevelőtanár
  A képzés céljáról, tanárairól, felvételiről további fontos részletek a csatolt fájlban olvashatók (pazmany_osztatlan.pdf)
 2. DRÁMA- ÉS SZÍNHÁZISMERET-TANÁRI MESTERKÉPZÉS pedagógus diplomával rendelkezők számára
  A képzés 4 féléves, levelező formájú, tömbösített (kéthetente pénteki és szombati napokon), budapesti helyszínen zajlik. További fontos részletek a csatolt fájlban olvashatók (pazmany_mester.pdf).
 3. PEDAGÓGUS-SZAKVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ szakirányú továbbképzés DRÁMAPEDAGÓGIA szakterületen. A képzés 4 féléves, levelező formájú, az oktatás pénteki és szombati napokon zajlik budapesti helyszínen, színházlátogatásokhoz kapcsolódóan, a megszerezhető kreditek száma 120 kredit. A drámapedagógiai tárgyú szakirányú továbbképzés elvégzésekor szerzett kreditek ebben a képzésben elismertethetőek. További fontos részletek a csatolt fájlban olvashatók (pazmany_szakvizsga.pdf).
SzerkesztőDrámás képzések a Pázmányon