Címlap

Mezei Éva-díjat kapott Lipták Ildikó és Takács Gábor

0 csatolmány

Közös évzáró díjátadó gálát tartott négy országos szakmai szervezet, a Magyar Drámapedagógiai Társaság, a Magyar Szín-Játékos Szövetség, a Magyar Versmondók Egyesülete és az Országos Diákszínjátszó Egyesület. A kétórás gálán neves szakembereket, társulatokat és előadásokat díjaztak.
Az ünnepségen vehette át a Mezei Éva-díjat Lipták Ildikó, a Kerekasztal színész-drámatanára (2021-ben Az Év Ifjúságikönyv-írója címet elnyerő szerző) és Takács Gábor színész-drámatanár, a Káva elnöke, művészeti vezetője.
A díjátadó gálán a Magyar Versmondók Egyesülete Ki viszi át a szerelmet díját vehette át Ledőné Dolmány Mária tanár, drámapedagógus és Alapi Tóth Zoltán rendező, az Apolló Kulturális Egyesület és az ODE elnöke.

A Magyar Színjátékos Szövetség Solténszky Tibor-nívódíjban részesítette a Pécsi Művészeti Gimnázium Gomoly című előadását Ákli Krisztián rendezésébenvalamint Nagy András László-nívódíjat kapott a siroki Bendegúzok A walesi bárdok című előadása Gál Zoltán rendezésében.
Az Országos Diákszínjátszó Egyesület Bácskai Mihály-díjat adott a hazai diákszínjátszás nemzedékeken Parádfürdői Színjátszó Tábor szervezőinek. Solténszky Tibor-díjban részesült Zuti Krisztián, a budapesti Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium művészeti igazgatóhelyettese, drámatanár.
Gratulálunk a díjazottaknak!

SzerkesztőMezei Éva-díjat kapott Lipták Ildikó és Takács Gábor
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.