Címlap

Fodor Mihály Színjátszó Tábor – Zamárdi

1 csatolmány
Jelentkezőket vár a Zamárdiban 2015. augusztus 3. és 10. között huszonharmadik alkalommal megrendezésre kerülő Fodor Mihály Színjátszó Tábor. A táborba érkező játszók korosztály szerint alkotnak egy-egy csoportot -, a különböző színjátszó műhelyek találkozása mellett az új barátságok létrejöttéhez is teret kínálva ezzel. A csoportok az ország élvonalába tartozó drámapedagógus-rendezők, valamint zenei és színházi mozgás-trénerek segítségével egy hét alatt létrehoznak egy-egy előadást. Az együtt töltött időben az alkotásra, a közösségre és a játszók fejlődésére kerül a hangsúly, miközben a világból is több mindent értünk meg közösen. A jó hangulatú próbákat változatos közösségi szabadidős programok, és persze a közeli Balaton-parti szabad strand egészíti ki.

A szabadidős programok színvonalát és hangulatát a KB35 Inárcs fiatal felnőtt színjátszói – egykori gyerek- és diákszínjátszók – biztosítják. A tábort idén is a KB35 Inárcs és a Zrumeczky Dezső Művelődési Ház szervezi.
A tábor ára kb 40 000 Ft/fő, mely tartalmazza a programok mellett a szállás, és a napi háromszori étkezés költségeit is. Az ár még a későbbiekben csökkenhet, amennyiben az elbírálásra váró pályázatainknál kedvező eredmény születik. A részvételi díj több részletben is befizethető az egyesület számlájára.
 
SzerkesztőFodor Mihály Színjátszó Tábor – Zamárdi