Címlap

WSO – hol tart a megyei és fővárosi találkozók sorozata

0 csatolmány

(Frissítve 04.25-én.)
A tavaszi szünet után már csak egy nagyobb nekifutás van vissza: április 26-29. között.
Szegeden lesz a Csongrád megyeiek találkozója április 26-án, pénteken, Balassagyarmaton gyülekeznek a nógrádiak 27-én, szombaton, ugyanekkor Fóton a Pest megyeiek és Pétfürdőn a Veszprém megyeiek.
Április 28. vasárnapra is jutott találkozó: Budapesten, a Vigyázó Sándor Művelődési Házban sok csoport vár majd fellépésre. A Vas megyeiek celldömölki rendezvényére 29-én kerül sor – ők zárják a megyei és kerületi találkozók sorozatát. 
Ezt követően a regionális találkozók jönnek május 3. és 11. között. De az már egy másik fejezet.


(Március 29-én vette kezdetét a XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó eseménysorozata.
Az első megyei találkozóra Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Fegyverneken került sor.
A második és harmadik megyeit ebben az évben április 5-én Baranyában, Pécsett, illetve Somogy megyében, Csurgón rendezték együttműködő partnerszervezeteink.
Április 6-án a Békés megyei találkozóra került sor, a helyszín Békéscsaba, míg április 7-én a négy budapesti találkozó közül az első is megrendezésre kerül a Marczibányi Téri Művelődési Központban. Igazi nagyüzem volt április 9. és 16. között: az idei megyei és fővárosi találkozók közül 12 került ekkor megrendezésre. Folytatás és egy nagyobb szünet kezdete volt április 18-án a Komárom-Esztergom megyei találkozó.)

SzerkesztőWSO – hol tart a megyei és fővárosi találkozók sorozata
Ehhez a bejegyzéshez nincs csatolmány hozzáadva.