Címlap

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ – 2023. május 26., péntek 17.30

4 csatolmány
Az elnökség 2023. május 11-én e-mailben értesítette a tagságot, és ezúton is szeretettel hívja a Magyar Drámapedagógiai Társaság következő közgyűlésére, amelyre 2023. május 26-án, pénteken 17.30 órai kezdettel kerül sor.
Helyszín: Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ (II. kerület, Marczibányi tér 5/A)
Figyelem, a közgyűlést nem a Társaság székhelyére hívjuk össze!
Napirendi pontok:
1. Az egyszerűsített éves beszámoló és közhasznúsági jelentés elfogadása
2. A 2023. évi munkaterv és pénzügyi terv elfogadása
3. Egyéb ügyek
Fontos témakörök – szeretettel várjuk egyesületünk tagjait!


Amennyiben a megadott időpontban a közgyűlés nem határozatképes, az elnökség a közgyűlést 2023. május 26-án 18:00 órára újra összehívja. A megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes az eredeti napirendben szereplő ügyekben.
A tagok és az egyesület szervei az elnökségtől a napirend kiegészítését kérhetik, a kiegészítés indokolásával. A napirend kiegészítésének tárgyában az elnökség jogosult dönteni. Ha a napirend kiegészítése iránti kérelemről az elnökség nem dönt vagy azt elutasítja, a közgyűlés a napirend elfogadásáról szóló határozat meghozatalát megelőzően külön dönt a napirend kiegészítésének tárgyában.
A közgyűlésen a szabályszerűen közölt napirenden szereplő kérdésben hozható határozat, kivéve, ha valamennyi részvételre jogosult jelen van és a napirenden nem szereplő kérdés megtárgyalásához egyhangúlag hozzájárul.
Letölthető egyesületünk
– 2022. évi egyszerűsített éves beszámolója és a közhasznúsági melléklet,
– a kiegészítő melléklet,
– továbbá a 2023. évi munkaterv
–  és a pénzügyi terv is.

SzerkesztőKÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ – 2023. május 26., péntek 17.30