Címlap

Közgyűlési beszámoló, elnökség: újabb egy év

1 csatolmány
FRISSÍTVE 2105. november 22-én
A 2015. november 21-én megtartott közgyűlés az elnökség tagjainak sorába választotta Füsi Annát és Tóth Zoltánt.
 
A jelenlegi elnökség 2014 novemberében egy évre kért magának bizalmat, felhatalmazást – és egy évre ígért kemény munkát.
Az alapszabály szerint a választás minden esetben négy évre szól – a tavalyi is.
Az akkori elnökjelölt – a jelenlegi elnök – figyelembe vette az általa felkért, a vezetőségi munkára meghívott kollégák és a saját maga sok irányú kötöttségeit, azt, hogy mennyi munka, mennyi teher van a jelölteken, és ezért csak egy évre szóló elköteleződést kért a csapattól.

Mint a csatolt dokumentumból, a közgyűlési beszámolóból látható: jó néhány területen történt jelentős lépés, és maradt még bőven kijelölt, megkezdett vagy meg sem kezdett elvégzendő is.
És van bennünk tartalék.
(A folytatás a címre vagy a TOVÁBB feliratra kattintva olvasható.)

A 2015. október 4-én tartott elnökségi ülésen a testület arra az álláspontra jutott, hogy -két fő elnökségi tag kivételével – vállal még egy évet. 
Boldis Julianna és B. Péter Pál elnökségi tagjaink már korábban jelezték, hogy nem szegődnek egy újabb évre. Nekik köszönjük munkájukat, várjuk vissza őket, addig is sok sikert kívánunk az előttük álló feladatokhoz!
Javasoljuk a közgyűlésnek a jelenlegi elnökség megerősítését, valamint két fő új elnökségi tag jelölését és megválasztását.
Előzetes megbeszéléseink szerint az elnökség jelöltjei Balla Richárd (Győr) és Alapi Tóth Zoltán (Pécs) – mindegyikük vállalja a jelölést és megválasztásuk esetén a munkát.
Természetesen előzetesen, írásban és a 2015. november 21-i közgyűlésen, a helyszínen, szóban is lehet majd további jelölteket állítani.
SzerkesztőKözgyűlési beszámoló, elnökség: újabb egy év